Bizar einde in Rosmalen leidt tot verlies vrouwen 1 ( 6-4)

ojc udi-1Om 10:05 startte de wedstrijd tegen OJC vrouwen 2. Het was nog de vraag of de wedstrijd wel door zou gaan vanwege de dikke mist. Bij de aftrap konden we precies beide goals zien dus starten maar zij de scheidsrechter. Na een minuut of 10 in de wedstrijd was de mist gelukkig weg.

ojc udi-1

Dit duurde voor ons precies 5 minuten te lang want in de 5de minuut maakte OJC de 1-0. Hoe deze precies viel kom deze verslaggever niet zien. Toen de mist in de 10de minuut opgetrokken was maakten we gelijk gebruik van de situatie. Kerensa omspeelde van de linkerkant wat tegenstanders en speelde de bal aan Nalini die hem onhoudbaar boven de keeper inschoot.

Hierna ontstonden er wat kansjes over een weer. Tot we in de 20ste minuut een vrije trap kregen aan de linkerkant van het veld. Kim legde de bal bij de 1ste paal waar Bregje hem kon aannemen en rustig af kon maken. In de 55ste minuut kregen we een terechte penalty na een overtreding op Bregje. Kerensa benutte de penalty feilloos.

In de 68ste minuut maakte Kerensa het keurig af nadat een pass van Daniëlle verkeerd werd ingeschat door de tegenstander. 4-1.....niets aan de hand zou je zeggen. Het tegendeel is waar. In de 69ste, 75ste 80ste,82ste en de 89 minuut wist OJC gemotiveerd het net te vinden.

ojc udi-2

Op basis van de motivatie die OJC had een terechte overwinning, natuurlijk mogen wij nooit een 4-1 voorsprong weggeven dus gaan we met een minder gevoel een rustweekend in.

Aankomend weekend zijn we vrijgeloot voor de beker en de week erop (1 november) spelen we om 11:00 thuis tegen Avanti.

Opstelling : Babet, Kim, Felicia (45ste Lien), Maddy, Danielle , Dimphy, Lieke, Michelle, Kerensa, Bregje 55ste Lesley Anne), Nalini ( 75ste Kady)