Eenrichtingsverkeer in Nistelrode (0-7)

Een beetje later dan u van ons gewend bent maar beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen Prinses Irene VR2 op het programma.De Udi vrouwen startte in hun vertrouwde opstelling en hadden zich voorgenomen om net als de voorgaande week met veel druk naar voren te voetballen.

Als Prinses Irene nog plannen had gehad dan hadden zij dat in de eerste 15 minuten moeten doen, want na 15 minuten scoort Lesley-Anne het eerste doelpunt nadat Michelle deze bal tegen de keeper heeft geschoten. Zes minuten later geeft Michelle een dieptepass die professioneel door Kerensa wordt afgemaakt. In de 23e minuut is het weer raak Lesley-Anne tekent deze dag voor haar tweede doelpunt. Weer twee minuten later werd de 0-4 op het scorebord geplaatst, deze keer wederom door Kerensa die een dieptepass van Lieke goed op maat weet in te schatten. De rest van de eerste helft blijft de druk volledig op de goal van Prinses Irene maar vallen er geen doelpunten meer.

In de tweede helft pakt Udi de draad weer op en in de 50e minuut scoort Lesley-Anne haar derde van deze zondagochtend. Kim die in de tweede helft naar de nummer 10 positie geschoven was maakt in de 51e minuut met een afstandsschot de 0-6. Het slotaccoord van deze dag was voor Lieke die in de 79e minuut van dichtbij hard binnenschiet. Al met al een klinkende overwinning van de UDi vrouwen.

Opstelling: Esley, Danielle, Kim, Babet, Maddy, Dimphy (50e minuut Lien), Dorienke, Lieke, Michelle,Kerensa (45e minuut Ellen), Lesley-Anne.