Moeizame overwinning op Avanti door UDI vrouwen 1 (2-1)

udi-avanti-1UDI vrouwen 1 speelde vandaag de lastige thuiswedstrijd tegen Avanti'31. Waar het in de beker een 'Walk over' was werd deze wedstrijd een moeizame 2-1 overwinning.

UDI begon vandaag uitstekend aan de wedstrijd. We legden onze wil op en probeerden de tegenstander het gevoel te geven dat er vandaag voor hun niets te halen was. Avanti'31 kwam vandaag om het 9-1 verlies recht te zetten. Dit lukte hun gedeeltelijk. Net zoals in de bekerwedstrijd kwamen ze met 0-1 voor. In de 11de minuut konden ze vrij uithalen uit een corner.

In de 25 ste minuut maakte Dimphy uit een penalty ( na een overtreding op Michelle) de terechte gelijkmaker. Een paar minuten later maakte Lieke door een goede actie de 2-1.

Ook na de rust bleef UDI de betere ploeg. Wij bleven werken voor elke bal en bleven goed als team in de organisatie staan. Met name achterin bleef het geconcentreerd staan en gaven we dus ook weinig tot geen kansen weg.

udi-avanti-3

Door dit mooie resultaat en het verlies van onze concurrenten is het superspannend in deze competitie voor de 2de plaats. HVCH staat nog redelijk onbedreigd aan kop staan.

Opstelling: Marinka (46ste Lien ) Babet, Kim, Dorienke, Maddy, Dimphy, Michelle, Lieke, Nalini,Bregje ( 45ste Kady) Lesley-Anne ( 35ste Kerensa).

Volgende week weer een thuiswedstrijd : MVC om 11:00.