Overtuigende zege vrouwen tegen MVC 1 (8-0)

kim mvcVandaag speelden onze dames de wedstrijd tegen MVC uit De Mortel. Dit werd een eenvoudige zege voor onze vrouwen ( 8-0 ).

kady mvc

Wij starten vandaag Ijzersterk.  In de 3de minuut maakte Felicia met een prima solo de 1-0. Dit was is voorbode voor de rest van de wedstrijd. Na 20 minuten stond het al 4-0 en was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. De doelpunten waren gemaakt door Dimphy (2x) en Michelle. In de 32ste minuut maakte Bregje de 5-0.

kerernsa mvc

Direct na rust maakte Lieke de 6-0. Dit doelpunt onstond uit een goede voorzet van links (Kady) die Lieke mooi  in kon koppen. Als MCV nog ideeen had voor de tweede helft dan waren deze nu definitief in rook op gegaan. In de 53 minuut was er  het volgende doelpunt uit een corner gemaakt door Lieke. Keresa maakte het slotakkoord door in de 88ste minuut een corner er maar direct in te draaien. Eindstand 8-0 en nog niet eens geflatteerd te noemen.

lieke mvc

Volgende week de lastige uit-wedstrijd tegen Boekel Sport vrouwen 1 om 12:00 in Boekel.

Opstelling : Marinka, Kim, Babet, Felicia, Michelle, Bregje(45ste Kady), Danielle, Lien (45ste Ellen), Dorienke(45ste Lieke) , Dimphy, Kerensa