Teleurstellend verlies vrouwen 1 tegen HVCH (1-5)

Op zondagmorgen om 10:00 stonden de vrouwen klaar voor de wedstrijdbespreking. Trainer Rob vd Lee had een mooie puzzel op te lossen daar er 4 mensen met vakantie waren en we nog 2 langdurige blessures hadden. Bregje is waarschijnlijk nog wel even afwezig door een aanhoudende knieblessure en Kady begint as dinsdag weer heel voorzichtig met wat individuele training onder leiding van Alparslan.

Anke en Lien kwamen ons versterken vanuit vrouwen 2 en zo hadden we in ieder geval 13 fitte spelers. Alle goede bedoelingen ten spijt kwamen we in de 8ste minuut op achterstand. HVCH kwam via de linkerkant goed op en schoot op goal, in eerste instantie pakte Anke de bal maar liet de bal los. Een speelster van HVCH was er als de kippen bij en maakte de 0-1.

hvch-udi-2

In de 14de minuut maakte Lieke de 1-1 vanuit een snelle omschakeling van UDI'19. Ze maakte het cool af 1 op 1 tegen de keeper. 6 minuten later maakte HVCH de 1-2 door een kopbal uit een goed genomen corner. De wedstrijd bleef wat op en neer golven waarbij het meeste balbezit voor UDI was.

Na rust maakte HVCH  er nog 3, voornamelijk vanuit de counter. Net zoals vorige week was het meeste balbezit wel voor UDI'19 maar echte kansen zijn er ook niet gecreëerd in de tweede helft. Ook  deze wedstrijd was weer in handen van een scheidsrechter die het over het algemeen wel snapte. Foutjes maken we allemaal, toch…… Blij te zien dat we tot nu toe over 5 wedstrijden fatsoenlijke arbitrage hebben.