UDI vrouwen 1 verslaat Prinses Irene Vrouwen 2 met gemak.

LIEN piZondag stond de wedstrijd tegen Prinses Irene vrouwen 2 op het programma. De laatste wedstrijd uit het heen-programma.  Het werd een makkelijke 5-0 overwinning voor vrouwen 1

Terugkijkend op de eerste helft van de competitie kunnen we best positief zijn. We staan op een keurige 4de plaats en zitten nog steeds in de beker.

We starten de wedstrijd vol druk op de tegenstander waar Prinses Irene geen antwoord op had. Prinses Irene begon met aanvallende intenties maar deze werden snel ongedaan gemaakt. In de 36ste minuut schoot Kim van 30 meter hard op de lat, gelukkig was Kerensa er als de kippen bij en maakte hem keurig af.

BREGJE pi

In de tweede helft ging UDI door met aanvallen. In de 52ste minuut ging Bregje er vandoor na een pass van Babet...2-0. In de 63ste minuut deed Bregje hetzelfde, nu uit een pass van Lesley-Anne. De 4-0 was een prachtige actie van Lesley-Anne die hem keurig direct bij de eerste paal legde waar Kerensa alert op reageerde.

KERENS pi

Het slotakkoord was voor Kerensa die na een pass van Dorienke van 25 meter onhoudbaar ingeschoten werd.

Terugkijkend op de eerste helft van de competitie kunnen we best positief zijn. We staan op een keurige 4de plaats en zitten nog steeds in de beker. Er wordt redelijk tot goed gevoetbald en we hebben een fitte selectie op Felicia na die vandaag met een ogenschijnlijk zware blessure van het veld af moest.

KIM PRINSES iRENE

Opstelling UDI'19: Marinka, Dorienke, Babet, Daniëlle (Kady 45ste ), Maddy, Michelle, Felicia (40ste  Bregje), Kim (55ste Ellen, Nalini (60ste Lesley-Anne), Lien,Kerensa

Volgende week normaal gesproken de laatste wedstrijd voor de winterstop, om 11:00 thuis tegen JVC Cuijk vrouwen 1.