UDI vrouwen legt het af tegen VCB (3-1)

udi-vcb-1

Zondagmorgen om 10:30 stond de topper tegen VCB uit Biezenmortel op het programma voor vrouwen 1. Hoewel goed gevoetbald was het resultaat toch duidelijk voor VCB. De 3-1 was uiteindelijk toch wel verdiend.

UDI ging zondagmorgen vol vertrouwen richting Biezenmortel. De 1-1 tegen Haarsteeg had voldoende vertrouwen gegeven om ook hier een goed resultaat weg te halen. Helaas was dit uiteindelijk niet het geval. Beide teams starten geconcentreerd aan de wedstrijd, dit resulteerde in de beginfase in wat kleine kansen voor beide partijen. In de 18de minuut kwam UDI toch wel terecht op 1-0. Lesley-Anne kwam ' op zijn Robbens' naar binnen en werd in de 16 gevloerd. De scheidsrechter gaf terecht een penalty die door Kerensa zonder problemen benut werd.

Helaas voor UDI was het 3 minuten later alweer gelijk. Na een mooie aanval kon de spits hem onbereikbaar voor de keeper inschieten. De wedstrijd typeerde zich daarna in wat kansen links en rechts zonder dat een van beide partijen echt gevaarlijk werd.

UDI kwam de tweede helft goed uit de kleedkamer. Ze zetten gelijk druk op de tegenstander en lieten zien dat ze hier niet voor niets kwamen. De wedstrijd werd ook steeds leuker om te zien. Helaas viel onze spits 20 minuten voor tijd uit met een blessure. Hierdoor moesten we noodgedwongen verder met 10 man. Dit was eigenlijk niet te zien in de wedstrijd. Wij bleven dominant voetballen en kwamen nog een paar keer via Michelle en Lieke voor de goal. Helaas kwam VBC in de 83ste minuut toch nog op een 2-1 voorsprong. UDI gaf hierna niet op en ging achterin 1 op 1 voetballen. In de 87ste minuut maakte VCB een eind aan de UDI droom door de 3-1 aan te tekenen.

Dinsdag staat de volgende wedstrijd op stapel. Uit bij Nooit Gedacht in Geffen voor de beker.

Line-up: Marinka,Kim,Ellen,Maddy,Michelle,Dimphy,Lieke,Nalini,Kerensa,Dorienke(46steBabet),Lesley-Anne(46ste Bregje)