UDI19 Vr 1 haalt de 3e periode tegen HVCH (1-2)

hvch-udi-3Op deze zomerse zondagochtend reisde de vrouwen van UDI'19 af naar Heesch met de opdracht om minimaal 1 punt te halen tegen de kampioen van deze klasse.

Na het verdelen van de bidons langs het gehele veld en de arbitrale plichtplegingen startte een gretig Udi'19 fel en geconcentreerd de wedstrijd. Nog voordat het startsignaal was weggestorven gaf Lieke Donkers een dieptepass die door Bregje Jacobs op de door haar bekende manier in de touwen werd gewerkt. Met andere woorden binnen 1 minuut stond Udi'19 op een 0-1 voorsprong.

Een overdonderd HVCH had even nodig om zich te hervinden maar wist de rest van de 1e helft goed stand te houden tegen een beter Udi'19. Na 44 minuten weet Nalini Randjiet-Singh de achterlijn te halen en weet de bal goed terug te leggen op een inkomende Bregje Jacobs.

Beide teams gaan rusten met een 0-2 stand op het scorebord.

Tijdens de rust hadden de dames van HVCH elkaar goed in de ogen gekeken en hadden besloten dat zij als kampioen niet van plan waren zich weg te laten spelen. We zagen dan ook een aanvallender HVCH en een wat meer teruggedrukt Udi'19 in de 2e helft. Dit resulteerde in de 63e minuut tot een tegentreffer van HVCH. 1-2.

Hierna ontstond e nog meer druk van HVCH maar de verdediging van UDI'19 hield goed stand. In de laatste 10 minuten wist Udi'19 wat meer onder de druk uit te voetballen en ook nog wat kansen te creëren. Maar tot scoren kwamen beide ploegen niet meer.

Door deze uitslag wist UDI'19 zich op te werken naar de 2e plaats en werd winnaar van de 3e periode.

In de nacompetitie wordt de 1e tegenstander van de Udense formatie SV Leveroy Vr1.

Opstelling: Babet, Danielle, Kim, Ellen, Maddy, Dimphy, Dorienke (60e Lesley-Anne), Lieke, Bregje (45e Lien), Kerensa.