UDI19 VR1 eerste nacompetitie wedstrijd gelijkspel (2-2)

Vandaag werd op een, vanwege jaarlijkse rommelmarkt,  druk sportpark de eerste wedstrijd gespeeld in het tweeluik voor de nacompetitie.

UDI'19 begon fel aan de wedstrijd en kwam in de 5e minuut door Nalini Randjiet-Sing op een 1-0 voorsprong. Helaas werd daarna het spel er niet beter op en waren er veel slordigheden en passes die van beide zijden niet aankwamen. In de 2e helft werd het spel aan UDI-zijde wel beter maar weet Leveroy in de 51e minuut de spits door middel van een steekpas 1 op 1 met de keeper te zetten en staat er 1-1 op het scorebord. In de 54e minuut slaat Leveroy nogmaals toe, deze keer (met een gelukje) weet een speelster van Leveroy een lob bal over de keeper heen te spelen en komt op 1-2 voorsprong. UDI blijft tegen zichzelf vechten maar in de 71e minuut weet Lesley-Anne Jacobs een voorzet goed de goal in te schieten en de 2-2 eindstand te noteren.

Kortom een totale offday voor UDI19 maar mogelijkheden genoeg om volgende week in de returnwedstrijd orde op zaken te stellen.

Opstelling: Kerensa, Danielle(75e Katya), Kim, Ellen, Dorienke, Dimphy, Michelle, Lieke (75e Nina), Bregje (35e Maddy), Nalini, Lesley-Anne.