Verdiende overwinning vrouwen 1 tegen NOAD (6-1)

udi-noad-1Vandaag stond de wedstrijd tegen NOAD op het programma. NOAD is een team dat al jarenlang op het 3de klasse niveau speelt. Het is een ervaren team dat redelijk goed op elkaar is ingespeeld dus een team waarvoor we op onze hoede moesten zijn.

udi-noad-1

De eerste 20 minuten waren dan ook eigenlijk wat meer voor NOAD. Ze speelden ons een beetje in slaap, wij gingen vrolijk in hun tempo mee. In de 25ste minuut werd de ban gebroken door Kerensa na een voorzet van Dimphy. Vanaf dit moment ging het team "los" en zagen we goede combinaties. In de 44ste minuut maakte Felicia uit een corner van Kerensa de 2-0 en konden we gerust genieten van de thee.

7 minuten na rust maakte Michelle een keurig doelpunt uit een voorzet van Kim. 7 minuten later maakte Michelle haar 2de van de middag door een mooi afstandschot van ongeveer 25 meter. 2 minuten later maakte Bregje, na een voorzet van Kim, het keurig af. Het verzet van NOAD was al een tijdje gebroken. In de 25ste minuut na rust was het Felicia die na een pass van Dorienke de bal onhoudbaar in de hoek plaatste....6-0 Daarna vond UDI het wel genoeg, NOAD maakte daar keurig gebruik van middels een strak genomen vrije trap die onhoudbaar was voor Marinka 6-1.

udi-noad-2

De stand had uiteindelijk nog hoger uit kunnen vallen, maar de geboden kansen werden niet benut. De keeper van NOAD kwam nog met de schik vrij toen zij buiten de 16 Bregje vloerde. De scheidsrechter vond een veldverwijzing niet nodig en eerlijk gezegd; dat vonden wij ook. De stand was er niet na en de rest van de wedstrijd was ook relatief respectvol naar elkaar. De overtreding op zich was er wel voldoende voor.

Een ander moment was 10 minuten voor tijd waar Kady, na lang blessureleed, weer haar eerste minuten kon maken. Nu zijn we officieel met 17 fitte speelsters. De keuzes gaan moeilijker worden!

udi-noad-3

Opstelling: Marinka, Dorienke, Ellen, Maddy (45ste Kim), Danielle, Felicia, Dimphy, Lien(45ste Lesley-Anne), Michelle (70ste Nalini) Kerensa (45ste Bregje), Lieke (80ste Kady)

Volgende week gaan we bij OJC in Rosmalen kijken of we dit niveau vast kunnen houden. Aanvang wedstrijd 10:00.