Vrouwen 1 herpakt zich bij JVC Cuijk (0-5)

Na het duidelijke verlies vorige week had vrouwen 1 de drang om het vandaag goed te maken. Het slachtoffer van deze dadendrang was JVC Cuijk dames 1. De einduitslag werd 0-5 wat niet eens geflatteerd was.

Na het duidelijke verlies vorige week had vrouwen 1 de drang om het vandaag goed te maken. Het slachtoffer van deze dadendrang was JVC Cuijk dames 1. De einduitslag werd 0-5 wat niet eens geflatteerd was. Er waren vandaag 4 vakantiegangers weer terug helaas was 1 speelster niet fit , daar konden we helaas geen beroep op doen vandaag.

cuijk-udi-1

Na een lange wedstrijdbespreking waarbij nogal wat puntjes op de bekende i gezet werden, gingen we naar Cuijk toe. Keurig op tijd begonnen we warming-up en lag de focus compleet op het voetballen. De wil was er zeker maar wederom begon UDI matig aan de wedstrijd de eerste speldenprikken waren dan ook voor JVC Cuijk. Echter na een minuut of 15 strafte Michelle een te korte inspeelbal van JVC op een knappe manier af.

Even later strafte Kerenza een communicatiefout bij JVC af. Hierna was het verzet wel gebroken bij JVC. Net voor rust maakte Lieke, na een uitstekende dieptepass van Dimphy, het 1 op 1 met de keeper  af…. 0-3.

Na rust was het eigenlijk alleen UDI wat de klok sloeg. We waren de betere ploeg zonder echt heel veel kansen af te dwingen. De logische 0-4 viel dan ook via Kereza door een benutte vrij trap net buiten de 16.

Uit een corner van Kerenza maakte Dimphy met het hoofd de 0-5. In de bijna volgende situatie ontsnapte onze keepster Marinka aan een rode kaart nadat ze buiten de 16 hands maakte. Gelukkig zag de  verder goed fluitende scheidsrechter er alleen een vrije trap in  en mocht Marinka blijven staan, ook tot haar eigen opluchting…….

Al met al een verdiende en vooral nuttige overwinning.  Door deze overwinning hebben we 6 punten uit 3 wedstrijden en staan we op een gedeelte 3de plaats. Dat zegt op dit moment nog niet zoveel qua stand maar is wel belangrijk voor het juiste gevoel.

Volgende week de volgende lastige en vooral onbekende tegenstander VCB uit Biezenmortel thuis om 11:00.