Vrouwen 1 in evenwicht

IMG 2200

Catagorie B was deze zondag afgelast vanwege de weersomstandigheden maar dat gold niet voor catagorie A dus de thuiswedstrijd tegen concurrent Haarsteeg kon om 11.00 uur gewoon worden afgetrapt.

De dames waren vanaf het startsignaal direct scherp en zaten kort op de tegenstander waardoor er veel balbezit voor de UDI dames was en de tegenstander niet veel verder kwam dan een aantal counters.Helaas stond het vizier niet op scherp en wisten we het voordeel van de wind mee niet in een scorevoordeel om te zetten. De ruststand was dan ook 0-0.

In de tweede helft lagen de kaarten andersom, na even in het begin de draai te vinden ontstond er een gelijk opgaande wedstrijd waarbij UDI een licht veldoverwicht had.

In de 80e minuut viel de bal in de kluts voor de voeten van Nalini, die dit buitenkansje netjes afrondde.Haarsteeg was gebroken dachten we nu echter niets was minder waar, binnen een minuut maakte de spits van Haarsteeg dankbaar gebruik van een te zachte terugspeelbal van de verdediging en was het 1-1.De laatste 10 minuten heeft UDI nog met maximale druk naar voren gespeeld maar dat mocht niet meer baten. 1-1 is dan ook de eindstand.

Aanstaande dinsdag staat de volgende topper al weer op het programma, Vrouwen 1 treft dan Nooit Gedacht Vr1 in een duel voor de beker.

Opstelling: Marinka, (45' Kerensa) Danielle, Ellen, Babet, (55' Nalini) Maddy, Dimphy, Dorienke, Michelle, Lieke, Lesley-Anne, Bregje (75' Lien)