Vrouwen 1 maakt gretig gebruik van de ruimte (1-5)

DSC03492Op het vroege tijdstip van wedstrijdbespreking en vertrekken na was iedereen gemotiveerd om de wedstrijd tegen NOAD vrouwen 1 uit en in Tilburg te spelen. De aftrapstond dan ook al om 10.00 uur gepland.

De motivatie kwam dan ook al duidelijk naar voren toen Kim in de eerste minuut het net al wist te vinden.

NOAD stond te slapen leek het wel waardoor er veel ruimtes ontstonden waarvan UDI goed combinerend gretig gebruik van maakte. Na 19 minuten stond er dan ook een 0-3 op het scorebord door goed afgemaakte dieptepasses door Kerensa en Lesley-anne.

In de 25e minuut zette Ellen een sliding in op de bal die door de scheidsrechter anders werd beoordeeld en de bal werd op de stip gelegd. Helaas voor NOAD stond het vizier niet op scherp en werd deze strafschop niet benut. 4 minuten later werd door een verdedigende actie van Lien binnen de 16 meter weer een penalty voor NOAD terecht toegekend. Deze keer was het wel raak.

In de tweede helft nam UDI wat gas terug maar ontstonden er nog een reeks van kansen die proffesioneel tegen de lat, over en naast de goal werden geschoten. Dit was UDI in de 74e en 75e minuut zat en zette de 1-4 en 1-5 op het scorebord.

Hierna werd de wedstrijd rustig uitgespeeld en kan het vizier op de wedstrijd van aanstaande zondag worden gezet waar de vrouwen van UDI thuis tegen OJC Rosmalen spelen en hier is nog wat recht te zetten.

Opstelling: Marinka, Lien, Babet (Lieke 45'), Ellen, Dorienke, Michelle, Dimphy, Nalini, Kim (Maddy 60'), Lesley-Anne, Kerensa.