Vrouwen 1 verliest de strijd om de 4e plaats (1-2)

foto 1

Deze zondag stond de wedstrijd tegen OJC Rosmalen op het programma met als inzet de 4e plaats. De nummer 2 tot en met de nummer 5 staan voor de aftrap op vijf punten uit elkaar.

Voordat de wedstrijd begint is er een minuut stilte voor de afgelopen week overleden Tim van der Plas, een speler van OJC Rosmalen A2.

Na het eerste fluitsignaal gaan beide teams sterk van start maar weten de speelsters van OJC Rosmalen bij de eerste beste aanval het net te vinden en is het 0-1.

De UDI dames zijn hierdoor niet uit het veld geslagen en blijven geconcentreerd en met volle druk voetballen. In de 34e komt Nalini in scoringspositie maar weet helaas de lat te raken. Maar dan is Michelle er nog die de terugkaatsende bal netjes in de touwen weet te werken en de stand terecht op 1-1 weet te brengen.

foto 2

In de tweede helft start UDI agressief op de bal en weet het veldoverwicht in een aantal kansen om te zetten. Na zo'n 20 minuten wordt de druk van UDI minder en komt OJC Rosmalen beter in hun spel. Na een overtreding op de linksbuiten van OJC krijgen zij een vrije trap op zo'n 20 meter van de goal. Deze vrije trap draait rechtsboven in de hoek en zet de stand op 1-2.

Hierna gaat UDI nog op jacht naar de gelijkmaker maar dat mocht niet meer baten.

Als laatste nog een woord van dank voor de van de MB1 geleende speelsters Katya Ceelen die een puike wedstrijd speelde en Amber Frijns die in de 70e minuut naar behoren haar debuut maakte in vrouwen 1.

Opstelling: Marinka, Katya, Babet, Dimphy, Dorienke, Kim, Lieke, Michelle, Lesley-Anne (70e Amber), Nalini, Kerensa