Vrouwen 1 verslaat JVC Cuijk vrouwen met gemak

Dimphy 2 jvcVandaag begon UDI wederom ijzersterk aan de wedstrijd. We hadden de uitwedstrijd nog in ons hoofd waarbij we dachten dat de tegenstander wel iets goed te maken had. Niets bleek minder waar onze aanvoerder Kim nam de ploeg op sleeptouw door binnen een kwartier 2x (assist van Dimphy en van Nalini) te scoren. De wedstrijd was op dat moment eigenlijk al gespeeld.

ellen jvc

Rond minuut 20-40 heeft UDI de wedstrijd volledig onder controle, de opbouw was verzorgt, de combinaties was vaak 1x raken. JVC Cuijk liep volledig achter de feiten aan, jammer is dan dat dit goede spel niet voldoende beloond wordt met wat doelpunten.

LA jvc

In de 40ste minuut was het dan eindelijk raak door een goede individuele actie van Kerensa. Het slot akkoord van de eerste helft was voor Dimphy die een goed genomen corner van Kerensa vrij kon inkoppen.

De tweede helft was om des keizers baard zoals we dat wel eens noemen. UDI kwam niet meer in hun spel en JVC was niet meer bij machte om nog echt terug te komen in de wedstrijd. Ze scoorde nog wel de 4-1 maar in de 65ste minuut stelde opnieuw Kerensa orde op zaken door een voorzet van Kim op waarde in schatten. Het slotakkoord van de wedstrijd was opnieuw van Kerensa die middels een onhoudbaar afstandschot de 6-1 binnen ramde.