ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Einduitslag UDI-pool en einde UDI-pool

29-05-2017 • Seizoen 2016 2017 | Nieuws

logo udi pool 1617Het voetbalseizoen loopt ten einde, alle UDI'19 kampioenen zijn inmiddels bekend, ook weten we op welke plaats UDI 1 en UDI 2 zijn geëindigd. Na dit allen bekend is geworden hebben we de definitieve eindstand  kunnen vaststellen.

Zie hiervoor de eindstand van de UDI-pool op de udi-site http://www.udi19.nl/actueel/udi-pool.html. De met een * aangemerkte personen ontvangen 'n prijsje, zij hadden de hoogste score. De overige deelnemers bedanken wij voor het meedoen.

We hebben de UDI-pool meer dan 15-jaar georganiseerd, jammer vinden wij dat de interesse om deel te nemen sterk is afgenomen. Begonnen met 155 deelnemers en dit seizoen afgezakt naar 65 formulieren. Wij dachten indertijd 'n leuke activiteit te hebben, echter bij zo weinig belangstelling hebben we besloten na deze keer te stoppen. Graag wil ik Jo Jaminon, Piet Jurjus en Frans Mikkers bedanken voor hun geboden hulp en alle deelemers voor het meedoen aan de UDI-pool. Verder wensen wij iedereen 'n fijne zomer en 'n heerlijke vakantie toe!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.