ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1

Business Club UDI’19

De club waar sportieve en zakelijke ambities hand in hand gaan. Ondernemen, ontmoeten en ontspannen rond onze voetbalwedstrijden op hoog landelijk amateurniveau.

De ledengroep van de Business Club UDI’19 is groot, trouw en divers. Voor elk bedrijf en budget is er plaats in onze club. Door u aan te sluiten bij onze club heeft u een enorme vergroting van de naamsbekendheid van uw bedrijf op lokaal, regionaal en landelijk niveau. U legt persoonlijke en zakelijke contacten in de Business Home rond de thuiswedstrijden van het eerste elftal waar altijd een hapje en een drankje voor u klaar staat.

Daarnaast wordt u uitgenodigd voor diverse activiteiten tijdens het seizoen. Een mooi jaarprogramma biedt goede kansen om in een prettige ambiance op een informele manier zowel te netwerken als te ontspannen. Elk jaar staan er mooie evenementen op de agenda. Bijvoorbeeld, gezamenlijk naar een binnenlandse of buitenlandse voetbalwedstrijd, Golftoernooi, Kerstveiling.

Wilt u eens kennis komen maken en de sfeer proeven bij een van onze activiteiten of thuiswedstrijden, neem dan contact met ons op via: sponsoring@udi19.nl

Business Club UDI’19

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.