Over Team van het Kwartaal

De Commissie Sportiviteit & Respect zet elk kwartaal een team in de spotlight. Hiermee willen we positief gedrag binnen de vereniging belonen. Bij deze huldiging wordt het team onder andere uitgenodigd voor een VIP-wedstrijd van het eerste elftal UDI’19. En nog een paar leuke verrassingen, die we nog even geheimhouden!

Wat is positief gedrag?

Een team kan opvallen door allerlei vormen van sportief en respectvol gedrag. Hierbij kan je denken aan gezelligheid rondom de wedstrijden of trainingen, betrokkenheid van de ouders of sportief gedrag richting de tegenstander. Maar ook het opruimen van de gebruikte materialen tijdens de trainingen of het netjes achterlaten van de kleedkamer.  Dus allerlei manieren om positief op te vallen.

Hoe maak je kans?

Alle jeugdteams t/m JO13 maken kans om ‘Team van het kwartaal’ te worden. Wij, als Commissie Sportiviteit & Respect, zijn vaak te vinden op het sportpark. Maar we kunnen niet alles zien. Daarom kan je ons ook tippen. Schrijf in een korte motivatie waarom het team kans maakt om ‘Team van het kwartaal’ te worden. Stuur deze motivatie naar: sportiviteitenrespect@udi19.nl.

Meer over de Commissie Sportiviteit & Respect