37e UDI’19 Weekendkamp

Op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni 2024 wordt op het UDI-terrein voor alle spelers van de O8 t/m O11 een kamp gehouden. Er worden allerlei spellen en toernooien georganiseerd waarbij er voor de O10 - O11 ook overnacht wordt in tenten op het terrein. Jaarlijks doen er circa 170 spelers mee aan het kamp en dit wordt als ontzettend leuk ervaren. Dit mag je niet missen!

Wat gaan we zoal doen?
Tijdens het kamp gaan we natuurlijk voetballen en voetbal gerelateerde spellen spelen waarbij de kinderen in gemixte kampgroepen ingedeeld worden. Tussen de spellen door is er vrije tijd en kunnen de kinderen o.a. gebruik maken van een groot aantal luchtkussens en bij lekker weer waterspelen.  
Het belangrijkste uitgangspunt is dat het voor iedereen (spelers/begeleiding/kampstaf) een gezellig en een sportief kamp is.  

Logeren op de UDI'19 camping!!
Tijdens het kamp creëren we een heuse festivalcamping waar de kinderen van O10 - O11, in door ons opgezette tenten, mogen blijven logeren.

Vrijwilligers gezocht!!
Een oproep aan alle papa’s, mama’s, opa's, oma's, verzorgers en oudere broers/zussen (vanaf 16 jaar): geef je op als vrijwilliger! Zonder jullie kan dit kamp niet doorgaan. 
Je kunt je o.a. opgeven als begeleider van een kampgroep. Je begeleidt dan met minimaal 2 personen een groepje van ongeveer 6-8 kinderen (afhankelijk van het aantal inschrijvingen). Voor de O10 - O11 is het wenselijk dat de begeleiders ook blijven slapen. 
Voor, tijdens en na het kamp zijn er vrijwilligers nodig om te helpen bij het opbouwen/opruimen van de attracties. Maar ook tijdens het kamp is er hulp nodig bij de spellen klaarzetten, veldjes uit zetten etc. Ook kunnen we extra handen gebruiken in de keuken bij het snijden van fruit en het klaarmaken van ontbijt, lunch en avondeten. 

Dus geef je op voor, begeleiden kampgroep, technische staf (opbouw/afbouw/spelen klaar zetten etc.) of keuken staf via onderstaand e-mailadres.

Documenten

Informatiebrief Ouders

O8 – O9

Zaterdag 29 juni van 10.00 uur t/m 17.30 uur.
Deelname €12,50 per speler (incl. lunch & avondeten).

O10 – O11

Zaterdag 29 juni van 19:00 t/m zondag 30 juni 15:00 uur. 
Deelname € 17,50 per speler (incl. overnachting en ontbijt & lunch op zondag

Vragen / Contact

Weekendkamp Commissie
Marleen Willems, Nicole Brouwer, Sandra Lathouwers, Sanne van Susteren en Bianca Ursem
06-45786681  (Marleen)
weekendkamp@udi19.nl

Impressie Weekendkamp