ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

36e UDI’19 Alternatieve Weekendkamp

Op zaterdag 8 en zondag 9 juli 2023 wordt op het UDI-terrein voor alle spelers van de Onder-8 t/m Onder-11 een kamp gehouden. Er worden allerlei spelletjes en wedstrijdjes georganiseerd waarbij er voor de O10 t/m O11 ook overnacht kan worden in tenten op het terrein. Jaarlijks doen er circa 170 spelers mee aan het Weekendkamp en door velen wordt het als ontzettend leuk ervaren. Een ervaring die je eigenlijk niet mag missen.

Wat gaan we zoal doen?
Tijdens het kamp gaan we natuurlijk voetballen waarbij de kinderen gemixt gaan worden. Maar we gaan ook andere leuke water-, zomer,- en (avond)spellen spelen, verder staan er een aantal grote luchtkussens/stormbanen etc. Het belangrijkste uitgangspunt is dat het voor iedereen (spelers/begeleiding/kampstaf) een gezellig en een sportief kamp wordt.

Natuurlijk logeren op de Summer Soccer-Camping!!
Tijdens het kamp creëren we een heuse festivalcamping waar de kinderen van O10 en O11, in door ons opgezette tenten, mogen blijven logeren.

Begeleiden van spellen en wedstrijdjes?
Een oproep aan alle papa’s, mama’s, verzorgers en oudere broers/zussen (vanaf 16 jaar): wij kunnen altijd hulp gebruiken bij de begeleiding van de spellen en wedstrijdjes. U begeleidt met maximaal 2 personen een groepje van ongeveer 6-7 kinderen. Voor de O10-O11 is wenselijk dat de begeleiders ook blijven slapen, extra leuk voor uw kind.

Of helpen bij de opbouw/tijdens/afbouw van het kamp?
Tijdens het kamp zijn er veel vrijwilligers nodig om uw zoon/dochter een onvergetelijk kamp te bezorgen. We zijn elk jaar op zoek naar extra handjes die ons kunnen helpen bij de opbouw-, tijdens - en afbouw van het kamp. Werkzaamheden verschillen van het opbouwen van attracties tot meehelpen bij het ontbijt en lunch.

Data

O8 – O9 = zaterdag 8 juli van 10:00 uur t/m 17:30 uur (inclusief avondeten).
O10 – O11 = zaterdagavond 8 juli van 19:00 t/m zondag 9 juli 15:00 uur (inclusief overnachten).

Documtenen

Contact

Weekendkamp Commissie
Marleen Willems, Nicole Brouwer, Sandra Vos en Bianca Ursum
06-45786681  (Marleen)
weekendkamp@udi19.nl

Impressie Weekendkamp

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.