ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Op Hemelvaartsdag werd het zesde vandeBurgt-familietoernooi gehouden. Onder een lekker zonnetje werd door vijf families gestreden om de eer en natuurlijk de wisselbeker.

Het waren dezelfde teams die al jaren op dit toernooi aanwezig zijn. Ook dit jaar varieerde de leeftijd van de deelnemers 14 tot 69 jaar. Het werden sportieve en spannende wedstrijden op het kunstgras van UDI’19.

Na de poule wedstrijden was het duidelijk dat we dezelfde finale zouden krijgen als afgelopen jaar. De families Langenhuizen en van Geelkerken waren een maatje te groot voor de andere drie families. In de finale bleef het lang spannend en waren de team aan elkaar gewaagd. Halverwege de eindstrijd kwam familie van Geelkerken op voorsprong. De familie Langenhuizen zette onder het oog van vele supporters flink aan. Toch wist de familie van Geelkerken de voorsprong vast te houden en zich, voor de vierde keer al, winnaar van het toernooi mocht noemen.

Na de prijsuitreiking op het “vandeBurgtplein”  bleef het nog lang gezellig en werd er al weer vooruit gekeken naar het volgende jaar. In 2018 hopen we dat er nog meer UDI-families deel kunnen gaan nemen aan dit gezellige toernooi. We weten dat er nog vele families zijn, die wel een team op de been kunnen krijgen.

Uitslag 2017 :

  1. Van Geelkerken
  2. Langenhuizen
  3. Wassenberg
  4. Van Heeswijk
  5. Van de Burgt

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.