ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Na afloop van de wedstrijd keken de Udense supporters elkaar verontwaardigd aan en vroegen zich af, hoe wist UDI’19/CSU het voor elkaar te krijgen van de nummer voorlaatst VC Vlissingen te verliezen.

Door: Fons Boekelder

Wat is er toch aan de hand met de formatie van Stafan Hoogsteder? Het hele seizoen blijkt de ploeg de grootste moeite te hebben en dan met name in thuisduels geen punten te pakken tegen teams uit het rechterrijtje van de ranglijst.

Penalty niet benut

Wie dacht dat UDI’19 na eerdere nederlagen thuis tegen “laagvliegers” het lek boven te hebben kwam weer bedrogen uit. Een eerste mogelijkheid om te scoren is er in de 20e minuut voor Sam Wassenberg die met zijn inzet de lat weet te treffen. Tien minuten later lijken de “Tricolores” na het neerhalen van Raoul Oomen in de zestien door een strafschop op voorsprong te komen. De te slap ingeschoten penalty was een makkelijke prooi voor Vlissingen doelman Karim Ben Sellam.

Volop kansen, geen UDI-treffers

Na rust een iets aanvallender ingesteld UDI’19; er was meer balbezit voor de Udenaren maar het spel was te slordig om tot echte scoringskansen te komen. Met Marc Koot die na een lange blessuretijd in de 60e minuut weer zijn opwachting maakte kwam er meer druk op Vlissingen te liggen en dat leidde tot kansjes voor UDI’19. Een kwartier voor het eind was Sam Wassenberg bijna trefzeker die met een kopbal voor de tweede keer de lat wist te treffen en weer geen treffer opleverde. De wedstrijd leek doelpuntloos te eindigen, na zwak ingrijpen op het middenveld was het Josimar Pattinama die de 0-1 kon scoren. In de allerlaatste minuut is er nog een uitgelezen mogelijkheid voor UDI’19 om alsnog langszij te komen. Uit een hoekschop is Tim Wolf nog dicht bij een treffer. In plaats van rechtstreeks op doel te koppen kopt hij de bal naar de grond en gaat de bal maar net over. Na 92 minuten verloste scheidsrechter Jensch de Udenaren uit hun lijden en keek alles wat UDI’19 was elkaar verbijsterend aan, terwijl de mannen van interim-trainer Johan Schouten na twee maanden de onverwachte drie winstpunten konden vieren.

Opstelling UDI’19/CSU:

Nick van der Horst, Tufan Koca, Nick van Dijk, Wietse van Lankveld, Thijs van der Linden,  Dick Smits, (60e Marc Koot), Tim Wolf, Raoul Oomen, Sidney Gakpo, Roald van Hout (64e Lars van Geelkerken), Sam Wassenberg.

Deel dit bericht

Actueel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.