ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

UDI’19/CSU VR1 legt het ruim af tegen Topklasser Ter Leede VR1: 10-0

- Algemeen - Vrouwen

Na een mooie koppositie bij de bekerpoule is UDI’19/CSU VR1 in de ronde 1 van de beker keihard opgelopen tegen Topklasser Ter Leede VR1. Van tevoren was natuurlijk al te verwachten dat dit geen overwinning zou worden voor het jonge team uit Uden tegen het ervaren en oudere team uit Sassenheim. Een team dat continu in de top 3 van de Topklasse speelt.

Verslag en foto's door Carl-Peter Cremers

De eerste 15 minuten kunnen de jonge dames van Uden het snelle spel van het ervaren Ter Leede nog redelijk weerstaan. Nienke slaat aanvallen uit een vrije trap en uit een corner af en een heel enkele keer komen we zelfs zomaar af en toe voor het doel van Ter Leede, maar dan valt de eerste goal (en zeker niet de laatste goal) van Ter Leede achter onze keepster Nienke in het net.
Nienke en de verdediging krijgen het drukker dan ooit en Ter Leede blijft doorgaan met aanvallen waardoor de stand voor rust oploopt tot 5-0 voor de thuisploeg. UDI’19 probeert van alles om door te breken, maar hier kunnen ze niet tegen op.

Na de rust wordt het er niet beter op, ondanks dat onze dames blijven proberen en de moed erin proberen te houden, behoudt Ter Leede ogenschijnlijk makkelijk de overhand en loopt de achterstand op tot 10-0. Het score bord kan dit niet aan, waardoor er na 90 minuten speeltijd alsnog 0-0 op het bord staat en met dat (onjuiste) troostbeeld op het netvlies reist het Udense team weer terug naar Brabant. Een ervaring rijker, zo vaak gebeurt het niet dat je tegen een echt topteam speelt en zeker geen schande maar een mooie gelegenheid om van te leren.

Nu op naar de volgende competitiewedstrijd, zondag 27 oktober thuis om 11 uur tegen SSS’18 VR1.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.