ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Met de supportersbus naar de KNVB districtsbeker finale!

- UDI-1 - Sponsoring

De Supporters Club organiseert in samenspraak met UDI’19/CSU op donderdag 9 mei Hemelvaartsdag busreizen  naar de finale in Heerlen om de KNVB-districtsbeker. Deze wedstrijd wordt gespeeld tussen UDI’19/CSU en DAW uit Schaijk, twee clubs allebei afkomstig uit de gemeente Maashorst, een unicum! Aanvang wedstrijd om 17:00 uur. Wil jij er óók bij zijn om UDI’19/CSU aan te moedigen bestel dan je bus-ticket(s) tot uiterlijk 5 mei tot 18:00 uur. 

De kosten bedragen voor de jeugd t/m 12 jaar € 5,00 per persoon inclusief toegang tot de wedstrijd. Voor de overige belangstellende is de prijs € 15,00 per persoon inclusief toegang tot de wedstrijd.

Vergeet niet je rood-wit-blauw gestreept UDI-shirt aan te doen en neem bellen en toeters mee om de “Tricolores” aan te moedigen, dan maken we er met z’n allen een geweldige happening van. De bussen vertrekken vanaf sportpark “Parkzicht” om 14:30 uur (Gewijzigde vertrektijd) !!! De terugreis vanuit Heerlen staat gepland om 19:15 uur zodat wij rond de klok van 20:45 uur terugkeren op sportpark “Parkzicht”.

Aanmelden

Er zijn drie mogelijkheden om je aan te melden. Wil je met de supportersbussen mee dan kies je voor de eerste optie. Ben je lid van de Business Club en wil je introducés meenemen dan kies je voor de tweede optie. Toch liever met je maten die je regelmatig bij het Udenaartje ontmoet, dan kies je voor optie drie. Zie hieronder:

Bus: Supporters Club UDI'19

Bus: Business Club UDI'19

Bus: Café het Udenaartje

 

 

 

Mocht je vragen hebben? Mail naar info@supportersclubudi19.nl

Met de supportersbus naar de KNVB districtsbeker finale!
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.