ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Schrijf je nu in voor het EK 2024 Jeugdkamp

- Jeugd

Dit jaar organiseert UDI‘19 wederom een kamp. Alle spelers van Onder-8 t/m Onder 11 mogen hieraan meedoen. Het thema van dit jaar is EK 2024! Dus met een oranje tintje! Een zomers kamp vol sport en spel, maar vooral veel plezier. Tijdens het kamp wordt er niet alleen gevoetbald, maar zullen er ook diverse andere bal-, sport-, en waterspelen worden gespeeld. Er is ook genoeg vrije tijd om samen met je vriendjes of vriendinnetjes te spelen op een van de luchtkussens en stormbanen die zijn geplaatst op het terrein.  

Data en tijden 

Voor de O8 - O9 = zaterdag 29 juni van 10:00 uur t/m 17:30 uur (inclusief avondeten). 
Voor de O10 - O11 = zaterdag 29 juni van 19:00 uur t/m zondag 30 juni 15:00 uur. 

Inschrijvingen gestart 

Afgelopen weken zijn binnen ieder team de inschrijfformulieren uitgedeeld op het veld. Je kunt je opgeven bij je eigen leider/trainer voor het komende kamp. Voor de O10/O11-spelers geldt er een inschrijfbedrag van 17,50 euro en voor de O8/O9-spelers 12,50 euro. Voor dit bedrag krijg je veel gezelligheid, sportiviteit en alle maaltijden.

Als je leider  het inschrijfformulier compleet heeft, kunt u deze inleveren bij de trainer van je team. Er is altijd vraag naar enthousiaste vrijwilligers! Die kunnen zich via hetzelfde formulier inschrijven. Bedankt!

Jij doet toch ook mee? 

 

 

Informatiebrief Ouders

Voor meer informatie www.udi19.nl/weekendkamp

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.