Nieuws

Selectie UDI'19-1 seizoen 2024-2025

15-06-2024 UDI-1

De technische commissie is de afgelopen weken bezig geweest om de nieuwe selectie voor volgend seizoen verder samen te stellen!

Komend seizoen bestaat de selectie uit de volgende spelers: TJ Odunze (keeper), Arjan Ardts (keeper), Sem Curvers, Jari van Ginkel, Mick van de Voort, Joep Engelen, Stijn van de Broek, Simon Cuppen, Raoul Oomen, Lowie van Zundert, Samed Oztoprak, Jan van de Haterd, Bart Spierings, Jari van Erp, Bart Ebbers, Juul Bongers, Joep Offermans, Noud Kraan, Mats Koster, Zoran Hurkmans en Owen Mbila.

Sven van Gerwen (keeper), Mika Hokke en Rayyan Al-Dalki zullen in de voorbereiding aansluiten vanuit de jeugdopleiding.

Nieuws

De technische staf bestaat uit: Niels van Casteren (hoofdtrainer), Freddy van Schaik (assistent-trainer), Giovanni Henskens (assistent-trainer/stagiair), Alwies Hendriks (keeperstrainer).
De teammanagers zijn Paul Langenhuizen en Leon de Beer en de verzorgers zijn Graham McQueen.

Het vertrek van Jordy Huibers (RKVVO), Vince Duijts (OJC) en Sam van Veldhoven (Sv TOP) hebben we nog niet eerder gedeeld en we wensen hen veel succes bij hun nieuwe club!

De komst van TJ Odunze, Bart Spierings en Owen Mbila is ook nog niet eerder aangekondigd en daarom stellen we ze graag hierbij aan jullie voor:


Bart Spierings

Bart Spierings

De 26-jarige multifunctionele speler komt over van DAW. Bart heeft de jeugdopleiding van NEC doorlopen, waarna hij uitkwam voor OSS’20, Kozakken Boys en DAW. 


TJ Odunze

TJ Odunze

De 24-jarige keeper komt over van Nuenen. TJ heeft de opleiding van FC Eindhoven  doorlopen, waarna hij de overstap maakte naar Nuenen.


Owen Mbila

Owen Mbila

De 23-jarige aanvaller komt over van Juliana’31. Owen heeft de jeugdopleiding van NEC doorlopen, waarna hij uitkwam voor Alverna en Juliana’31.