ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

UDI’19 JO14-1 afgetekend kampioen Hoofdklasse-1!

- Algemeen - Jeugd

Afgelopen zaterdag 25 mei heeft JO14-1 met een uit overwinning van maar liefst 2-7 bij Mierlo Hout JO14-1 het kampioenschap in de Hoofdklasse-1 veiliggesteld. Voor aanvang was er slechts een theoretische kans dat het kampioenschap ze nog zou ontgaan. Toen de nummer 2 ook nog eens verloor, was de stand op de ranglijst overtuigend: 6 punten voorsprong en een voordelig doelsaldo van +24.

Zo werd, nadat ook al het kampioenschap in het najaar werd behaald, seizoen ’18-’19 uiterst succesvol afgesloten! We kunnen niet alleen met trots terugkijken op onze successen, ook hebben de spelers zich in een prettige sfeer goed door ontwikkeld onder leiding van coach Wesley Vogels en assistent Bas van de Kruk. Dat is enkele BVO’s ook opgevallen, want Mika (NEC), Sven (FC Den Bosch) en Janne (PSV) gaan hun kunsten volgend seizoen elders vertonen. Wij wensen ze hierbij veel plezier en succes!

Tenslotte willen we onze hoofdsponsor, Workpol Afbouw b.v., bedanken voor de fantastische ondersteuning. Niet alleen de gesponsorde kampioenshirts, maar ook alle andere kleding en rugtassen, zorgden ervoor dat we al met voorsprong aan iedere wedstrijd begonnen. Op dinsdag 28 mei werden we ook nog getrakteerd op een training door en met trainers en spelers van UDI-1 op het hoofdveld! Heel veel dank, Theo!

Peter-Jan van Eeten, trotse teamleider JO14-1.

 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.