ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

UDI’19/CSU in resterende 45 minuten nipt onderuit in Halsteren (3-2)

UDI-1

Het is UDI’19/CSU zaterdagmiddag niet gelukt in de resterende 45 minuten van de eerder gestaakte wedstrijd in en tegen Halsteren op zaterdag 25 november jl. bij een 2-0 ruststand die achterstand weg te “poetsen”.

Door: Fons Boekelder Foto's Jeroen Engelen

De Udenaren begonnen hoopvol aan de wedstrijd door alles op de aanval te gooien en dan maar kijken waar het schip strandt. Overigens moesten de Udenaren het doen zonder sterkhouder Stijn van den Broek wegens een enkelblessure. Na vijf minuten spelen maakte Halsteren aan alle Udense illusies een eind. Een vrije trap van Rogier Benschop belandde voor het Udense doel bij de tweede paal en mocht Melvin de Leeuw na een stuitje dat de Udense doelman Job Schuurman volledig verrasten binnen koppen: 3-0. De Udenaren gooiden na dit doelpunt alle schroom van zich af en kozen voor de “lange” bal. Afstandsschoten van Jan v.d. Haterd en van Jordy Huybers inclusief een schuiver van Raoul Oomen leidden niet tot het gewenste resultaat en waren een prooi voor reserve doelman Lorenzo Hoekman. Deze dreigingen resulteerde zo’n tien minuten voor tijd tot een doelpunt voor de “Tricolores” door een treffer van Jordy Huybers: 3-1 De Udenaren gaven zich niet gewonnen, dat resulteerde in een tweede treffer voor de bezoekers door Jan v.d. Haterd: 3-2. Het was in blessuretijd billen knijpen voor de gastheren en zij bleven met kunst en vliegwerk met en een dosis geluk overeind. Het vreugdesprintje van Halsteren coach Erwin de Nijs na het laatste fluitsignaal verraadde zijn opluchting.

Niels van Casteren sprak na afloop wedstrijd; “Ik denk dat als we nog een paar minuten langer hadden kunnen spelen die gelijkmaker ook nog was gevallen, het mocht helaas niet zo zijn. We nemen dit wel als iets positiefs mee naar de komende wedstrijden.”

Opstelling UDI’19/CSU: Job Schuurman, Sem Curvers, Jari van Ginkel, Joep Engelen, Dick Smits, Simon Cuppen, Raoul Oomen, Jordy Huybers, Juul Bongers, Joep Offermans, Jan van de Haterd.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.