ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI’19/CSU na matige vertoning naar achtste finale (1-3)

UDI-1

UDI’19/CSU heeft zich dinsdagavond op sportpark ”Parkzicht” weten te plaatsen voor de achtste finale van de KNVB districts-beker na 1-3 winst op Vianen Vooruit.

Door: Fons Boekelder Foto's: Jeroen Engelen

UDI’19/CSU na matige vertoning naar achtste finale (1-3)

Vanwege de conditie van het veld in Sint Agatha werd het bekerduel tussen Vianen Vooruit en UDI’19/CSU verplaatst naar sportpark “Parkzicht” in Uden. Op een koud sportpark was de krachtmeting tussen Vianen Vooruit de huidige nummer zeven in de 3e klasse D en Vierde Divisionist UDI’19/CSU het aankijken nauwelijks waard.

De bekerwedstrijd leverde UDI’19/CSU na de 1-3 overwinning een achtste finale plaats op. Dat is dan ook eerlijk gezegd bijna het enige positieve van de avond. De wedstrijd zelf was van een matig niveau en eigenlijk niet om aan te gluren. Klein hoogtepuntje in de eerste speelhelft was het doelpunt van Vianen Vooruit in de 41e minuut. Balverlies op het middenveld bij UDI’19/CSU was de inleiding tot een treffer voor Vianen Vooruit. Rik Renirie in bal bezit gekomen zag doelman Jarne Gordijn iets te ver voor zijn doel staan en werd volkomen verrast met een afstandsschot van circa veertig meter en hij de bal achter hem in zijn doel zag verdwijnen:0-1.

Na rust eenzelfde spelbeeld als in de eerste speelhelft. UDI’19/CSU heeft in deze wedstrijd precies hetzelfde gedaan waar het in vorige wedstrijden ook al eens aan heeft geschort, meegaan in het tempo van de tegenstander. Daardoor kwamen er maar weinig of geen kansen en liet UDI’19/CSU met name het voorin helemaal afweten. Bovendien werden er vaak verkeerde keuzes gemaakt, daardoor kwamen ballen niet aan bij medespelers en hierdoor zakte het wedstrijdbeeld naar een bedenkelijk niveau en hield Vianen Vooruit eenvoudig stand. Toch kwamen de Udenaren in de 70e minuut langszij door een doelpunt van Vince Duits:1-1. Het verzet leek gebroken te zijn want de “pijp” was leeg bij Vianen Vooruit. Twee minuten na de gelijkmaker was Simon Cuppen met zijn inzet trefzeker:1-2. Na deze treffer werd er een iets hoger tempo gespeeld en dat leverde wat hoekschoppen op, ook die corners leverden geen mogelijkheden op om tot score te komen. Tien minuten voor tijd gooide Juul Bongers de wedstrijd definitief in het slot door de 1-3 binnen te werken en werd de achtste finale bereikt. In de achtste finale treft men op 18 februari 2024 in een uitwedstrijd de winnaar van de wedstrijd tussen VIVO uit Velden(L) en SV Milsbeek allebei uitkomend in de vierde klasse.

Doelstelling van UDI’19/CSU is minimaal een halve finale plaats zien te bereiken dat dan recht geeft op plaatsing voor de landelijke K.N.V.B. beker voor volgend seizoen!!!

Speelschema 1/8 finale speeldatum 18 februari 2024  

Wittenhorst 4e Div. – DAW 2e kl.

Mariahout/Margriet – NWC-2 Res. Hfd.kl

IVO/sv Milsbeek – UDI’19/CSU 4e Div.

ZSV 2e kl. – WEC/Olympia’18

UDI’19/CSU na matige vertoning naar achtste finale (1-3)
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.