ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

50 jaar vrouwenvoetbal bij UDI'19

Het vrouwenvoetbal bij UDI'19 begon 50 jaar geleden toen FC Iduna zich bij de vereniging aansloot. Een jaar later in 1974 werd het eerste meisjesteam opgericht. Vandaag de dag heeft UDI'19 6 vrouwen- /meidenteams en diverse meiden voetballen met jongens samen. Om deze mijlpaal te vieren, wordt dit seizoen het 50-jarig bestaan van het vrouwenvoetbal bij UDI'19 gevierd.

Op deze pagina alle informatie en nieuwsberichten rondom dit jubileum.

Ons feestelijke programma

Op woensdag 12 april vindt speciaal voor alle meiden uit de omgeving van 10 tot 13 jaar de PSV Vrouwen Selectieavond plaats bij UDI'19. [bekijk artikel]

Op zondag 16 april zetten we onze eigen meiden uit de O8 en O9 in het zonnetje! Zij mogen met de speelsters van ons Vrouwen 1 mee het veld oplopen en de wedstrijd bijwonen. Na de wedstrijd gaan we met onze Vrouwen 1 op de foto en is er tijd voor een hapje en een drankje. En....: 1 van onze meiden wordt Pupil van de Week! De wedstrijd van Vrouwen 1 tegen RKSV Nuenen is vrij toegankelijk, dus kom onze dames aanmoedigen!

Op woensdag 19 april is UDI'19 gastpark voor het Schoolvoetbaltoernooi voor meiden van alle basisscholen uit de gemeente Maashorst.

Op zondag 14 mei openen we onze tentoonstelling in het Clubhuis: alle historie van het Vrouwenvoetbal bij UDI'19 zichtbaar inclusief de kleding van toen.

Dé feestdag: zaterdag 24 juni, om in je agenda te zetten!

  • Overdag organiseren we een onderling, gemixt toernooi voor onze MO17, MO20, VR1, VR2, VR3 en VR35+. Aansluitend eten we met alle dames iets, waarna het feest kan beginnen. Meer info over dit toernooi en de mogelijkheid om in te schrijven volgen snel!
  • Met de meiden die tussen de jongens voetballen (vanaf O13) formeren we een MO17 team waarmee we een paar wedstrijden gaan voetballen die middag tegen een paar clubs uit de omgeving. Ook hierover volgt snel meer info!

En dan het moment waar iedereen naar uitkijkt: dé Feestavond in het Clubhuis van UDI'19! Iedereen is welkom! Ook oud-speelsters van UDI'19 worden uitgenodigd om deze avond vol gezelligheid, muziek, een hapje en drankje bij te wonen! 

Topwedstrijd: zondag 2 juli speelt ons eigen VR1 team thuis dé topper tegen Jong PSV Vrouwen! Kom jij onze dames aanmoedigen?

Daarna houden we een penaltybokaal voor alle meiden t/m O15: wie is de penalty killer van UDI'19? 

Nieuwsberichten 50 jaar vrouwenvoetbal:

Van FC Iduna tot Poolse klimtocht

In het jubileumboek, ter ere van het 90-jarig bestaan van de club, is een hoofdstuk gewijd aan de geschiedenis van het vrouwenvoetbal bij UDI'19. Van toetreding van FC Iduna tot de vereniging tot de kampioenschappen. Het jubileumboek is inmiddels 14 jaar oud, maar is nog steeds interessant om te lezen.

Lees het artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.