ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Exotisch, zo kun je de programmering wel noemen van de Open dag van UDI’19. De gehele dag zijn er gratis proeverijen van Exota, de exotische limonade, gratis fruit voor alle bezoekers en een Brazilaanse Brassband met danseressen openen de UDI-DAG.

Om 11.00 uur de spectaculaire opening van de Open dag en het nieuwe Ledscherm!

Bij de opening staat de Kidsclub centraal, powered door de Rabobank. De eerste 20 nieuwe leden ontvangen een goodybag t.w.v. van 100,- euro en voor elk lid van de kidsclub is er een leren voetbal beschikbaar. De inschrijving voor de Kidsclub start vanaf 8.45 uur. Er zijn extra spelen voor de allerjongsten, omdat de kids deze editie centraal staan: Kinderopvang XXs begint een BSO (Buiten-Schoolse Opvang) bij UDI en natuurlijk de re-start van de kidsclub door de Rabobank. Denk aan luchtkussens en diverse voetbalspelen met mooie prijzen. Trots zijn we ook op de deelname van V&K, die ogenschijnlijk met speels gemak demonstraties geven van fantastische shows met het thema ‘Doen en Beleven’. De mascottes Phoxy van PSV en Parky van UDI'19 zijn ook aanwezig, leuk moment voor de kleintjes om met hen op de foto te gaan.

Niet alleen de allerjongsten, maar ook de ouderen worden in het voetlicht gezet. De leden van Walking Football hebben nieuwe sponsoren en dit is een mooi moment om de spelers aan je voor te stellen. Vervolgens volgt er een demo van dit nieuwe voetbalspel.

Diverse sponsoren zijn aanwezig, o.a. Wolbert fysio zal met een speciale stand aanwezig zijn. Vanzelfsprekend ontbreekt ook Intersport niet, zij hebben diverse eenmalige aanbiedingen voor een ongekend scherpe prijs. Ook het nieuwe UDI’19/CSU tenue kun je daar kopen.

Een Open Dag met veel diversiteit en gezelligheid. Gratis entrée dankzij sponsoring van SCU. Pak je fiets en kom ook op zaterdag 2 september naar Parklaan 4 in Uden en kijk mee in de keuken van UDI’19. Gewoon ‘Doen en Beleven’!   

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.