ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

UDI’19/CSU wil graag dat iedereen met plezier kan sporten. Soms is dit (nog) niet mogelijk omdat het samen spelen met anderen kinderen of begeleiding nog niet goed loopt, door onvoorspelbaar gedrag, ADHD, autisme, angst, pestgedrag, onzekerheid of misschien is een andere reden de oorzaak dat uw kind niet lekker in zijn vel zit.

Vanuit Jeugdsupport UDI’19 willen wij daarom op woensdagmiddag (15.00 uur-16.30 uur) kinderen die minder goed mee kunnen sporten in een regulier team, onder deskundige begeleiding, lekker laten sporten. Niet alleen voetbal, maar vooral bewegen met plezier, staat hierbij centraal. Spelenderwijs geven wij uw kind handgrepen, zodat met plezier sporten mogelijk wordt! 

Op woensdag 14 en 21 februari organiseren wij 2 proeflessen en daarna gaan we echt van start! Op donderdag 8 februari is er om 19.30 uur in de kantine van UDI een korte, informele bijeenkomst waarin we verdere informatie geven over wie wij zijn, wat we gaan doen en wat wij van jullie en de kinderen verwachten. Er is dan ook gelegenheid om, indien nodig, een gesprek te hebben met ons. Geef dat even door in de mail dan plannen wij een gesprekje in.  

Wij hopen u te zien op donderdag 8 februari bij UDI !

UDI’19 Jeugdsupport
Marie-Louise van de Burgt
Monique Verhagen
Mariël van de Wiel
Jeugdsupport@udi19.nl  / 06-24484654

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.