ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Wat is een vereniging zonder vrijwilligers, dat geldt zeker óók voor onze vereniging UDI’19.

Het algemeen bestuur had zaterdagavond jl. alle medewerkers/vrijwilligers uitgenodigd voor een gezellig bijeen zijn om hen te bedanken voor hun inzet.

Als vanouds werden de vrijwilligers ontvangen met koffie, thee en iets lekkers. Voorzitter Ben Tuithof nam het woord en bedankte alle vrijwilligers voor hun geweldige inzet in het afgelopen seizoen. Wat een prachtig evenement hebben we beleefd tijdens de viering van 100-jarig bestaan. Graag wil ik nogmaals iedereen bedanken voor ieders inzet om dit jubileum te doen slagen, het was geweldig.

Even nadien werd aan iedere speler van het Elftal van de Eeuw een ingelijste foto overhandigd aan alle aanwezige spelers en trainer die uiteindelijke geselecteerd waren voor het Elftal van de Eeuw. Onder applaus werden zij nogmaals gehuldigd, het was een prachtige rode draad in de viering van ons 100 jaar UDI’19.

Voor de uitreiking van de Vrijwilliger van het jaar 2019 moest even gewacht worden. De uitverkorene was voor een feestje in Venray en moest door zijn broer Jeroen en Carla opgehaald worden. En eindelijk daar was hij, immers het is een traditie dat de ‘vrijwilliger van het jaar’ bekend wordt gemaakt op de medewerkersavond te midden van de vrijwilligers. Onder een staande ovatie werd René van Vuuren uitgeroepen tot Vrijwilliger van het Jaar 2019.

“René van Vuuren is al meer dan kwart eeuw lid van UDI’19. “René kreeg deze onderscheiding uit waardering voor zijn bijzondere inzet voor de vereniging. Al vanaf zijn jongensjaren zeer actief betrokken bij de club. Begonnen met het bezorgen van de wekelijkse UDI-Info en het clubblad. Even later verrichtte hij allerlei hand en spandiensten.

Echter René zijn grootste verdiensten liggen op digitaal gebied; hij is de webdesigner en een vraagbaak voor eenieder. Hij heeft de UDI-site zo ingericht dat velen de UDI-gegevens hierin zelf kunnen verwerken.

Bij de voorbereidingen en tijdens ons jubileum ‘100 jaar UDI’19’ was René bijzonder toegewijd bij diverse activiteiten. Hij heeft op allerlei gebieden zijn bijdrage hierin geleverd of bijgestaan. Heeft zelf voor de jongere jeugd een prachtige middag verzorgd waar velen van hebben genoten. Ondanks dat hij zich moest voortbewegen met twee krukken.

René verzorgd reeds voor de 10e keer als kampleider het Jeugdkamp voor de O8 t/m O11 jarigen, dit jubileumjaar zelfs uitgebreid tot Onder 13-jarigen en alles tot in detail geregeld. Hij had vooraf aangekondigd dat dit zijn laatste kamp zou zijn en dit werd bij de afsluiting van het kamp op een prachtige manier in het zonnetje gezet als dank voor zijn organisatietalent.

Kortom: Die René is een aanpakker! Een mooi moment om René als voorbeeld voor ieder UDI’19 lid te benoemen tot ‘vrijwilliger van het jaar 2019’. René PROFICIAT met deze uitverkiezing!”.”

Nadien kreeg iedereen de mogelijkheid René te feliciteren met zijn ruimschoots verdiende onderscheiding. Zijn vader en echtgenote en broer waren ook aanwezig en zij vonden het leuk dat René op deze wijze in het zonnetje werd gezet. Nadien moest Jeroen zijn broer weer terugbrengen naar het feest waar hij en Carla hem hadden opgehaald. In het clubhuis ging het vrijwilligersfeest verder. Iedereen kon genieten van het aangeboden drankje en voor ’n hapje werd gezorgd. De dames van Vrouwen 1 & 2 hadden Wilma en haar medewerkers een vrije avond gegeven en zij zorgden voor de drank. Voorzitter Ben en penningmeester Joep zorgden voor de warme hap in de frietkraam. Wij willen dan ook zeker de dames, Ben en Joep bedanken voor hun enthousiaste inzet.

UDI’19 hoopt in het nieuwe seizoen dat iedereen weer paraat is om zijn/haar bijdrage te geven aan de vereniging UDI’19/CSU. Voor nu, geniet van een prachtige zomer en een fijne vakantie.

Zie foto's, gemaakt met dank door Doris Rolfes

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.