ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

UDI’19 Vrouwen 1 pakt glansrijk eerste periode!

Algemeen - Vrouwen

De UDI’19 VR 1 speelden tegen Leveroy VR1 een mooie pot voetbal, gaven weinig weg en creëerden vele kansen. Met een glansrijke 3-0 overwinning lukte het de periode binnen te halen.

Vanaf de eerste minuut legden onze vrouwen goed spel op de groene mat, de bal ging soepeltje rond. De dames lieten duidelijk zien dat zij de betere ploeg waren, iedereen werd betrokken in het veldspel. Het was wachten op de eerste treffer. Na een klein half uur voetbal was het raak toen de bal de eerste keer het net raakte. Een mooie treffer van Yentl Zinken. In de eerste helft werd niet meer gescoord, de 1-0 voorsprong soeverein verdedigd.

De tweede helft liet eenzelfde beeld zien, een goed voetballend UDI’19. De dames waren heer en meester. Er werd niks weggegeven, de verdediging stond prima. Van achteruit werd goed opgebouwd, in een hoog tempo de bal rondgespeeld en met mooi aanvallend voetbal. In de 65ste minuut werd na een prachtige pass van Yentl de 2-0 door Kerensa Persoons binnengegleden. 10 minuten later volgt er een assist van Ashly Henraath op Kerensa die de bal rustig en beheerst in het hoekje van de goal schuift.  De vrouwen speelden hierna de wedstijd goed uit, het bleef 3-0 en de periode is binnen. Met 7 overwinningen en 1 gelijk spel is Vrouwen 1 periodekampioen geworden.

Trainster Janine gevraagd naar haar mening na afloop wedstrijd: “Saamhorigheid, enthousiasme en werklust brengt ons tot dit resultaat én dat is mooi!”

Als promovendus in de 2e klasse de eerste periode pakken, goed gedaan dames. VR1 en begeleiding proficiat, dik verdiend. Even vieren en volgende week succes uit bij Rood-Wit’62 VR1.

 

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.