ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

UDI’19 bereikt met monsterscore achtste finale; UDI 2 helaas niet

Algemeen - Senioren - UDI-1

UDI’19/CSU heeft donderdagavond met een monsterscore de volgende bekerronde behaald ten koste van derde klasser sv Blerick. Na een 3-0 ruststand werd het uiteindelijk 10-1 voor de Udenaren.

Door: Fons Boekelder

UDI 1

UDI’19/CSU begon goed aan de wedstrijd en creëerde kans op kans. De eerste aanval over links is al bijna meteen raak als Rick Wouters de paal weet te treffen. Een hoekschop in de achtste minuut wordt door Paul van der Vlist binnen gewerkt:1-0. Er komen legio mogelijkheden voor de Udenaren en was het alleen maar UDI’19/CSU wat de klok sloeg. Vijf minuten voor het rustsignaal wordt het 2-0 door een eigen doelpunt van de tegenstander:2-0. Niet veel later tekende Sam Wassenberg voor een 3-0 ruststand.

Vier minuten na rust weet Roald van Hout uit een vrije trap de kruising te treffen. Met twee schitterende passes van Anass Aamri stelde hij Roald van Hout in de gelegenheid om de 4-0 en 5-0 op het scorebord te brengen. Met bijna een uur op de klok is Sam Wassenberg er als de kippen bij na loslaten bal van de keeper om te scoren:6-0. Aan de andere kant is doelman Nick van der Horst verantwoordelijk na een foutje dat de tegenstander kon tegen scoren: 6-1. Wietse van Lankveld was deze avond ook trefzeker door van afstand de 7-1 en de 8-1 voor zijn rekening te nemen. Tien minuten voor tijd was het Abid Elidrissi die met een lobje de 9-1 aantekende en Sam Wassenberg bepaalde vijf minuten voor tijd met een hattrick de eindstand op 10-1. Met dit resultaat heeft UDI’19/CSU zich bij de laatste zestien ploegen gevoegd die weer onderverdeeld zijn in twee groepen van acht ploegen.

Opstelling UDI’19/CSU

Nick van der Horst, Lars van Geelkerken (57e Dick Smits), Thijs van der Linden, Wietse van Lankveld, Rick Wouters (81e Abid Elidrissi), Robin Walk, Tufan Koca, Roald van Hout (57e Raoul Oomen), Paul van der Vlist, Sam Wassenberg, Anass Aamri.

UDI 2

Het tweede team van UDI/CSU speelde in Vierlingsbeek tegen Volharding met 1-1 gelijk waardoor er na afloop strafschoppen moesten worden genomen. De gastheren waren trefzekerder dan de Udenaren en zij plaatsten zich in poule bij UDI’19/CSU-1.

Loting

Volgende week donderdagavond is in het clubhuis van Brabantia in Eindhoven de loting voor de achtste finale waarbij men sv Venray, rkvv Erp, NWC Asten, sv Deurne, vv Boekel Sport, sv Someren en  rkvv Volharding kan treffen. Tevens wordt er doorgeloot voor de kwart- en halve finalewedstrijden.

 

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.