ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI huldigt haar trouwe leden

- Algemeen

Het is een mooie traditie binnen onze vereniging, de jubilarissenavond. Jaarlijks eert de vereniging haar trouwe leden, maar vanwege Corona kon deze huldiging de afgelopen twee jaren geen doorgang vinden. Tijdens twee momenten worden de jubilarissen dit jaar alsnog in het zonnetje gezet. 

Op 3 september was het tijd voor de eerste groep en later in het jaar, op 26 november komen de overige jubilarissen uit 2020, 2021 en 2022 aan bod. De eerste groep, vooral langdurige jubilarissen, werd toegesproken door de voorzitter van onze vereniging, Wim Scheen. In een erg warm clubhuis wist Wim in zijn verhalen de feestelingen goed te typeren, vaak op een humoristische wijze. Hij begon te vermelden dat de jubilarissen van die avond gezamenlijk 1260!!!! jaar lid zijn van UDI’19. 

De 70 jarige jubilarissen, hoe speciaal is dat, werden natuurlijk als eerste toegesproken. Dit waren Harrie van de Burgt en Rinus Goossens. Het was voor het eerst in de UDI-historie dat twee jubilarissen met zo’n lange staat van dienst tegelijkertijd konden worden gehuldigd. Trouwens, inmiddels zijn beide heren al 72 jaar lid. 

UDI huldigt haar trouwe leden

Hierna was het tijd voor de 60 jarige jubilarissen, voorwaar ook een hele tijd; Jos van Duijnhoven en Wim Wijdeven. Daarna mochten de gouden jubilarissen naar voren treden: Piet van den Krommenacker, Ton van Vuuren, Clemens van Echteld, Wim van Cuijk, Co Doeleman, Harrie Janssen, Dorus van Hooft, Jan Verstegen, Jan Hoogaars, Geri Damen en Eric Gevers. Onder hen veel personen met enorm veel verdiensten voor onze club.

UDI huldigt haar trouwe leden

Met deze gouden groep was de koek nog niet op, want ook de 40 jarige jubilarissen werden voorgesteld aan de ca. 300 aanwezigen. Het betrof Ischa van de Burgt, Ferry van Grunsven, Bas Bongers, René Koenen, Billy van de Burgt, Bart Kemperman, Adick Koot, Joep van de Geer, Peter van de Spank en Jed Suitela. 

Tot slot was er nog aandacht voor twee zilveren jubilarissen, Christa van der Wijst en Wim Wolters. Na het officiële gedeelte werd het nog een heel gezellige avond, waarbij veel aandacht was voor de mooie voetbalfoto’s uit de plakboeken van de jubilarissen, welke op de schermen in het clubhuis en op het terras getoond werden. 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.