ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI’19 wedstrijdshirts van het merk Robey nu verkrijgbaar bij Intersport

Algemeen - Sponsoring

Beste leden,

Vanaf heden zijn de nieuwste UDI’19 tricolores wedstrijdshirts van het merk Robey verkrijgbaar bij Intersport Superstore. De shirts zijn speciaal geproduceerd voor onze leden en voorzien van enkele nieuwe details waaronder het UDI logo in de vorm van een geborduurde badge. Dit zorgt ervoor dat het UDI shirt rijkelijker is dan voorheen en aan de eisen voldoet van een eredivisie waardig shirt. Tevens zijn ook de Robey broekjes en wedstrijdkousen volop voorradig bij Intersport.
Introductie actie:

Introductieactie

De wedstrijdshirts zijn verkrijgbaar voor € 39,99. Een volledig tenue (shirt, broekje en kousen) is verkrijgbaar vanaf € 69,99. Ter introductie krijg je nu € 10,00 korting bij de aanschaf van een volledig tenue, geldig t/m 31-01-2024.

Sponsorshirts:

Naast de tricolores wedstrijdshirts zijn ook de sponsorshirts ruim voorradig. Met een witte uitsparing aan de voorzijde van het shirt is het mogelijk om uw bedrijfsnaam/logo te laten indrukken op eenzelfde manier waarmee het shirt is geproduceerd. Hiermee is de duurzaamheid verhoogd en kunt u jarenlang genieten van de exposure binnen onze vereniging. Informeer naar de mogelijkheden via sponsoring@udi19.nl
 

UDI’19 wedstrijdshirts van het merk Robey nu verkrijgbaar bij Intersport
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.