ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen5
UDI19
CSU

Voorbeschouwing UDI’19/CSU – sv Juliana’31

UDI-1

Zondag komt het matig presterende sv Juliana’31 uit Malden naar sportpark “Parkzicht” op bezoek. Na zondagmiddag jl. is sv Juliana’31 zelfs de nummer voorlaatst in de Vierde Divisie C en verkeren in zwaar weer.

Door: Fons Boekelder

Afgelast

De topper tussen vv Goes en UDI’19/CSU is zoals bekend vanwege de slechte staat van het veld op sportpark “Het Schenge” in Goes afgelast. De vele regen die er is gevallen gooide roet in het eten voor vv Goes en UDI'19/CSU. De wedstrijd is nu vastgesteld op zondag 17 december 2023, aanvang 14:30 uur. Op donderdag 14 december spelen zowel vv Goes als UDI’19/CSU een thuiswedstrijd voor de KNVB-districtsbeker, aanvangstijd 20:00 uur. vv Goes treedt aan tegen HVV’24 uit Hulst en UDI’19/CSU moet het opnemen tegen Avanti’31 uit Schijndel.

 

Juliana’31

Juliana’31 slaagde er zondag opnieuw niet om een wedstrijd te winnen. Na de 1-1 vorige week in en tegen Halsteren leverde het in de thuiswedstrijd tegen Wittenhorst wederom een 1-1 gelijkspel op en brengt de ploeg van trainer Dave de Jong verder in de problemenHet had de middag moeten worden voor het herstel van de rangorde in de onderste regionen van de Vierde Divisie C. In plaats van een zege en dus een sprongetje op de ranglijst eindigde de wedstrijd voor de gastheren in een kleine deceptie. Hierdoor blijft de ploeg van trainer Dave de Jong onderaan bungelen in de Vierde Divisie C en daar wordt in Malden niemand echt vrolijk van. Toch leek het herstel zich in Malden in te zetten. Juliana’31 kwam vlak na rust op voorsprong via een mooie goal van Jop van Lith, maar verzuimde daarna de score verder uit te breiden tegen Wittenhorst: 1-1. Een inzet van Owen Mbila ging voorlangs en Thomas Loning zijn schot ging over en miste zo tegen de bezoekers uit Horst de nodige  kansen. Trainer Dave de Jong sprak na afloop: “Het gaat om details, Thomas Loning kon de bal vrij aannemen, maar besloot direct te schieten”, verzuchtte de Juliana-trainer. Naaste concurrent Orion uit het naburige Nijmegen wist met 3-1 te winnen van sv Venray die zich ook in de onderste regionen bevindt. De club uit Malden weet alleen SC Kruisland nog onder zich te houden. Van de elf gespeelde wedstrijden wist het team twee overwinningen te behalen, speelde het drie keer gelijk en moest zes nederlagen incasseren. Zoals uit de uitslagen blijkt is de ploeg defensief met drie en twintig tegentreffers kwetsbaar, ook het scorend vermogen met vijftien treffers breekt ze in wedstrijden vaak op. Toch heeft het team nog steeds de nodige routiniers in de gelederen die een wedstrijd kunnen beslissen, maar er is blijkbaar meer nodig om die onderste regionen te verlaten.

 

UDI’19/CSU

Na een weekje rust wil de thuisploeg maar al te graag de titelrace voortzetten. De gastheren uit Uden verwelkomen een oude bekende Juliana’31 uit Malden, een ploeg die in zwaar weer verkeert. Dit soort wedstrijden zijn meestal niet de makkelijkste maar moeten toch als je mee wilt blijven doen om de bovenste plaatsen gewonnen worden. Tegen Juliana’31 wordt zondag een tot op het bot gemotiveerd UDI’19/CSU verwacht. De punten zijn hard nodig en er zal alles aan gedaan moeten worden om het gat met de bovenste twee plaatsen niet groter te laten worden. Sportpark “Parkzicht” lijkt zo langzamerhand dit seizoen een onneembare vesting te zijn voor de gasten in de Vierde Divisie C, er werd dit seizoen in thuiswedstrijden nog niet verloren, m.a.w. de thuisploeg heeft dan ook zondag de beste papieren voor winst. De laatste ploeg die de volle buit meenam uit Uden was OJC Rosmalen op 28 mei jl. in de Derde Divisie. Gesteund door eigen publiek wil het de ongeslagen status thuis een goed vervolg geven. Met andere woorden zondag is het alle hens aan dek!!!   

 

Mannen heel veel succes!!!   Supporters laat je massaal horen !!!

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.